Μια σοκαριστική υπόθεση που σημειώθηκε στη Φλόριντα είδε το φως της δημοσιότητας με έναν 17χρονο που σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι στον λαιμό, ενώ είχε σκοτώσει και τον πατέρα του πριν από ένα χρόνο.

Η 39χρονη Κάθριν Γκρίφιθ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν από τον γιο της, Κόλιν. Ο 17χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα του στις 14 Φεβρουαρίου του 2023 πυροβολώντας τον μετά από καυγά. Δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι η αυτοψία του ιατροδικαστή έδειξε ότι η Κάθριν Γκρίφιθ πέθανε από βαθύ διαμπερές τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

«Ξέρεις πότε ήρθε η ώρα να φύγεις. Μερικές φορές, το να τα παρατάς είναι το πιο δυνατό πράγμα», σημείωσε η Κάθριν Γκρίφιθ στο τελευταίο της ποστ στο Instagram, δημοσιεύοντας την εικόνα μιας πεζογέφυρας που οδηγεί σε ένα δάσος.

Οι ευτυχισμένες στιγμές με τον γιο της, Κόλιν, φαίνονται σε πολλές αναρτήσεις της Κάθριν στο προφίλ της στο instagram.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος δήλωσαν ότι ο Κόλιν έδειξε μηδέν συναίσθημα, αφού φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του. Οι γείτονες λένε ότι τον είδαν να αρπάζει τη μητέρα του από τα μαλλιά και να την τραβάει μέσα στο σπίτι, καθώς εκείνη παρακαλούσε επανειλημμένα να την αφήσει να φύγει.

Ο Κόλιν είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η μητέρα του είχαν έναν έντονα καυγά, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο μαχαίρι. Ο σερίφης της κομητείας Πολκ, Γκράντι Τζαντ, περιέγραψε τη σκηνή ως «εν ψυχρώ δολοφονία».