Η Αστυνομία του Μαϊάμι δημοσίευσε τη Δευτέρα πλάνα από την κάμερα σώματος των αστυνομικών που συνέλαβαν τον σταρ των Miami Dolphins, Tyreek Hill, λίγες ώρες πριν ο αθλητής του NFL παίξει στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν την ερχόμενη Κυριακή.

Το CNN δημοσίευσε το βίντεο των τεσσάρων αστυνομικών. Το ένα δείχνει την αρχική επαφή, με έναν εκ των αξιωματικών να χτυπά το παράθυρο του παίκτη, αφού του έκανε σήμα να σταματήσει σε τοποθεσία που βρίσκεται κοντά στο στάδιο των Dolphins.

Ο Hill δεν κατεβάζει το παράθυρό του, αφού ο αξιωματικός το χτυπά και του απαντά: «Ε, μη μου χτυπάς έτσι το παράθυρό μου».

Ο αστυνομικός ρωτά τον Hill γιατί δεν φοράει ζώνη και αυτός δεν απαντά συνεχίζοντας να λέει: «Μην μου χτυπάς έτσι το παράθυρο».

Ο αξιωματικός από την πλευρά του απαντά στον παίκτη ότι έπρεπε να χτυπήσει το τζάμι, για να τον ενημερώσει για την παρουσία του.

«Δώσε μου κλήση, αδερφέ να φύγω, θα αργήσω. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις», λέει ο Hill πριν σηκώσει το παράθυρο.

Ο αστυνομικός τού λέει τότε να κρατήσει το παράθυρό του ανοιχτό και χτυπά ξανά, αλλά ο Hill δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται. Ο αξιωματικός χτυπά ξανά και λέει στον Χιλ να κρατήσει το παράθυρό του ανοιχτό. Ο Hill εκείνη τη στιγμή κατεβάζει ελαφρά το παράθυρό του και απαντά: «Μη μου λες τι να κάνω».

Ο αξιωματικός τον απειλεί ότι θα τον αναγκάσει να βγει από το αυτοκίνητο, αν δεν κρατήσει το παράθυρο κάτω και, αμέσως μετά, τον διατάζει να βγει.

Ένας άλλος αξιωματικός ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του Hill και αρχίζει να τον βγάζει από το αυτοκίνητο, λέγοντας: «Βγες έξω!», ενώ αυτός απαντά: «Βγαίνω έξω».

Δύο αστυνομικοί φαίνονται να σπρώχνουν τον σταρ των Dolphins στο έδαφος, ενώ ένας άλλος αξιωματικός στέκεται από πάνω του. Ο Hill ακούγεται να λέει «συλλαμβάνομαι» πολλές φορές και ένας αστυνομικός που τον ακινητοποιεί λέει: «Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, το κάνεις. Καταλαβαίνεις; Καταλαβαίνεις; Όχι αυτό που θέλετε, αλλά αυτό που σας λέμε. Είσαι λίγο μπερδεμένος».

Τότε ο παίκτης ακούγεται να λέει: «Βγαίνω έξω, βγαίνω έξω», και ο ίδιος αξιωματικός απαντά: «Πολύ αργά».

Ενώ ο Χιλ κάθεται στο πεζοδρόμιο, ο αξιωματικός που χτύπησε αρχικά το παράθυρο μαθαίνει από έναν άλλο αξιωματικό ότι πρόκειται για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και μετά από μια συζήτηση με τους αστυνομικούς, δίνονται εξηγήσεις στον Hill και στη συνέχεια του επιτρέπεται να αποχωρήσει.

Ο ίδιος μιλώντας στο NBC News είπε ότι «ποιος ξέρει τι θα είχε γίνει, αν δεν ήμουν αυτός που είμαι. Στη χειρότερη θα με είχαν πυροβολήσει ή θα με είχαν οδηγήσει στα κρατητήρια».