Αρνητικά σχόλια από τον φίλαθλο κόσμο λαμβάνει η τενίστρια Γιούλια Πουτίνσεβα η οποία φέρθηκε με άσχημο τρόπο σε ένα ball girl.

Τα παιδιά που έχουν τον ρόλο να μαζεύουν και να διανέμουν τα μπαλάκια συχνά γίνονται θέμα συζήτησης, καθώς έχουν εντολή να λειτουργούν εντελώς μηχανικά, κάτι που θεωρείται ξεπερασμένο.

Στο συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη ρωσίδα τενίστρια το κοριτσάκι κάνει ότι πρέπει για να της δώσει τις μπάλες, αλλά εκείνη τις αφήνει να χτυπήσουν επάνω της πριν πιάσει την τελευταία με τους θεατές να δυσανασχετούν και να την αποδοκιμάζουν.

Μετά τα αρνητικά σχόλια από τους χρήστες των social media η Πουτίνσεβα προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι ήταν βυθισμένη στις σκέψεις της.

Ωστόσο, η εξήγηση που έδωσε δεν φάνηκαν πειστικές, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο κάνει κίνηση με το χέρι της για να δεχθεί τα μπαλάκια.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι για τον τρόπο που φέρθηκα όταν μου έδινε τις μπάλες. Ειλικρινά το λέω, δεν ήταν εκείνη το θέμα. Ήμουν πολύ νευριασμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το game από το break point και μετά άδειασα από συναισθήματα και βυθίστηκα στις σκέψεις μου. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη στο τι γίνεται γύρω μου και στο ποιος μου δίνει την μπάλα. Όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά στο Open, όπως πάντα», έγραψε η τενίστρια.