Οι Ιταλοί αστυνομικοί αντιμετωπίζουν ένα σοκαριστικό περιστατικό τριπλής δολοφονίας στο Παντέρνο Ντουνιάνο, κοντά στο Μιλάνο, μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε ένας 17χρονος.

Σύμφωνα με την ηλεκρονική έκδοση της εφημερίδας L’unione Sarda, o νεαρός ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 51χρονο πατέρα του, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είχε μόλις μαχαιρώσει τη 49χρονη σύζυγό του και τον 12χρονο γιο του.

Ο 17χρονος φέρεται να κάλεσε τις αρχές, λέγοντας: «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε». Ο ίδιος περιέγραψε ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο του μικρού του αδελφού, είδε τον πατέρα του καθισμένο σε μια καρέκλα με ένα μαχαίρι δίπλα του, ενώ η μητέρα του και ο αδελφός του κείτονταν νεκροί στο πάτωμα και το κρεβάτι αντίστοιχα. Σε αυτό το σημείο, όπως υποστήριξε, πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του.

Οι ερευνητές δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην κατάθεση του 17χρονου, ενώ παρατηρούν ότι δεν έχει σημάδια πάλης στο σώμα του, γεγονός που τους οδηγεί στην υπόθεση ότι ίσως ο ίδιος να ευθύνεται για τις δολοφονίες όλων των μελών της οικογένειας.

Η έρευνα δείχνει ότι το 12χρονο αγόρι υπέστη την πιο βίαιη επίθεση, ενώ σημειώνεται πως την προηγούμενη μέρα ο 51χρονος πατέρας είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν υπάρχουν ενδείξεις διάρρηξης στο σπίτι, ενώ ένα μαχαίρι που βρέθηκε στον δρόμο φαίνεται να ταιριάζει με τα τραύματα των θυμάτων.

Οι γείτονες περιέγραψαν την οικογένεια ως ήσυχη και ευκατάστατη, με τους γονείς να εργάζονται σκληρά, και δήλωσαν ότι δεν είχαν ακούσει κανέναν θόρυβο τη νύχτα.