Τραγικά έχασε τη ζωή της μια 19χρονη φοιτήτρια από τη Σκωτία, καθώς σκοτώθηκε στην Ίμπιζα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η Έμμα Ράμσεϊ βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από τον έκτο όροφο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Αυγούστου, με το δυστύχημα να σημειώνεται σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο θέρετρο San Antonio, στα βορειοδυτικά του ισπανικού νησιού.

Η τοπική αστυνομία αντιμετωπίζει τον θάνατό της ως ατύχημα, ωστόσο διεξάγονται έρευνες πίσω από τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Strathclyde, όπου σπούδαζε νομική, είχε δημοσιεύσει εικόνες που την έδειχναν να απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλους τις ώρες αμέσως πριν από τον θάνατό της.

Η 19χρονη Έμμα Ράμσεϊ που έχασε τη ζωή της

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα της, Μπάρμπαρα, την περιέγραψε ως την καλύτερη φίλη της σε ολόκληρο τον κόσμο. Έγραψε: «Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο θα μπορούσαν ποτέ να εκφράσουν τα λόγια. Αναπαύσου εν ειρήνη, γλυκό μου αγγελούδι, και κοιμήσου καλά. Η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ!».

Σημειώνεται ότι η Έμμα είναι η δεύτερη Βρετανίδα που πεθαίνει εξαιτίας πτώσης από μπαλκόνι ξενοδοχείου μέσα σε τέσσερις ημέρες, καθώς πληροφορίες του ίδιου ειδησεογραφικού μέσου αναφέρουν ότι το περασμένο Σάββατο ένας 28χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του δωματίου του σε ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα.