Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που ο γεννημένος στην Καλκούτα της Ινδίας, βρετανός παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, βρέθηκε νεκρός στη Σύμη, έπειτα από αρκετές μέρες αναζητήσεων.

Η σύζυγός του, Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, μίλησε για τη μεγάλη υποστήριξη που έχει πάρει από τη μέρα που βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για το πώς βιώνει την απώλεια απάντησε: «Τα παιδιά μου είναι απίστευτα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόση υποστήριξη μου έχουν δώσει και χαρά επίσης. Και η οικογένεια και οι φίλοι».

«Και για να είμαι ειλικρινής, είμαι ακόμα κάπως συγκλονισμένη από την ανταπόκριση των ανθρώπων από όλη τη χώρα, από όλο τον κόσμο. Είναι απλά εκπληκτική».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της είπε: «Δεν αναζητούσε τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν αρκετά ντροπαλός, αλλά αγαπούσε αυτό που έκανε και ήταν πολύ καλός σε αυτό».

«Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική. Σε πιάνει απροετοίμαστο. Είναι σαν το βάρος μιας πέτρας ή σαν έναν οξύ πόνο. Αλλάζει απροσδόκητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ.

Παράλληλα, τόνισε ότι ήδη διαβάζει τις επιστολές θαυμαστών που έφτασαν μετά τον θάνατο του παρουσιαστή, βρίσκοντας «αναζωογονητικό» να μαθαίνει πόσο επηρέασε τις ζωές τους.