Μια νεαρή σκαρφίστηκε έναν απαράδεκτο τρόπο, για να αποφύγει ένα ραντεβού, καθώς κατήγγειλε ψευδώς τον άνδρα που της το ζήτησε για ενδοοικογενειακή βία, υποστηρίζοντας πως ήταν έγκυος και εκείνος πρώην, που πήγε να τη σκοτώσει.

Η 18χρονη Sumaya Thomas, που μένει στο North Liberty της Αϊόβα, γνώρισε έναν άνδρα σε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών και μετά από μια εβδομάδα επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά.

Στις 16 Ιουνίου ο άνδρας πήγε στο σπίτι της, για να την πάρει, αλλά, παρά τα χτυπήματα στο κουδούνι, εκείνη δεν απάντησε. Αντιθέτως, κάλεσε την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι δεχόταν επίθεση από τον πρώην της. «Βοήθεια, ήρθε να με σκοτώσει… Είμαι έγκυος και βρίσκεται έξω από το σπίτι μου, χτυπώντας το κουδούνι. Μαζί του κουβαλάει ένα αιχμηρό αντικείμενο», είπε στις Αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Η 18χρονη Sumaya Thomas

Η Αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα και συνέλαβε τον άνδρα, τον οποίο ανέκρινε για μια ώρα, με τον ανακριτή να σημειώνει σε έγγραφα πως «η συζήτηση έδειξε ότι ο άντρας ήταν ειλικρινής και πως πραγματικά μόλις είχε γνωρίσει αυτή τη γυναίκα».

Τελικά, η Αστυνομία άφησε ελεύθερο τον άνδρα και συνέλαβε τη 18χρονη, που παραδέχτηκε ότι κάλεσε ψευδώς τις αρχές, επειδή ντράπηκε όταν είδε τον άγνωστο και δεν ήξερε πως να τον απορρίψει. Πλέον, περιμένει τη δίκη της, καθώς κατηγορείται για ψευδή αναφορά ενδεικτικού αδικήματος σε δημόσιο φορέα, που είναι πλημμέλημα, και μία κατηγορία για ψευδή αναφορά σε κλήση στην αστυνομία.