Τον γύρο του διαδικτύου, κάνει η απάντηση της ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι, στον πρόεδρο της περιφέρειας Καμπανίας, Βιντσέντσο ντε Λούκα, ο οποίος την είχε «στολίσει» πριν περίπου τρεις μήνες με κοσμητικά επίθετα. Η ιταλίδα πρωθυπουργός φαίνεται πως δεν ξεχνά…

Το συμβάν που «κράτησε» η Μελόνι, σημειώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, όταν η πρωθυπουργός είχε ασκήσει κριτική στον προερχόμενο από το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) περιφερειάρχη της Καμπανίας, επειδή είχε ηγηθεί διαδήλωσης εκατοντάδων δημάρχων νότιων αστικών κέντρων της χώρας έξω από το κοινοβούλιο κατά σχεδίων της κυβέρνησης, που θα διευρύνουν το χάσμα μεταξύ Βορρά – Νότου στη χώρα, σύμφωνα με επικριτές.

Ενώ ο Βιντσέντσο ντε Λούκα βρισκόταν στους διαδρόμους της ιταλικής Βουλής, την αποκάλεσε «μ….κω», επειδή η ίδια τον είχε συμβουλεύσει να «δουλέψει αντί να διαδηλώνει».

Χθες ήρθε η μέρα της εκδίκησης… Και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του έργου καθαρισμού και αποκατάστασης της υποβαθμισμένης περιοχής του Καϊβάνο, στα περίχωρα της Νάπολης, η Μελόνι πήγε να χαιρετήσει τους επισήμους, μεταξύ αυτών και τον ντε Λούκα, στον οποίο είπε: «Πρόεδρε ντε Λούκα, είμαι εκείνη η μ…ω, η Μελόνι, πώς είστε;».