Μια μητέρα πριν από χρόνια προσπάθησε να δολοφονήσει τον σύζυγό της και τη νεογέννητη κόρη τους, γιατί δεν κοιμήθηκε για περίπου 40 ώρες και παράλληλα βίωνε φρικτές παραισθήσεις για μέρες.

Η 35χρονη Laura από Chesterfield του Derbyshire μίλησε σε ντοκιμαντέρ του Channel 4 και ανέφερε ότι το τραγικό περιστατικό πήγε να συμβεί το 2019 δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Χωρίς να έχει ιστορικό με ζητήματα ψυχικής υγείας ξεκίνησε να βλέπει φρικτούς εφιάλτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί, ενώ ξύπνια υπέφερε από παραισθήσεις. Επίσης, ξεσπούσε συχνά στο σύζυγο της Dan και τον κατηγορούσε για διάφορα πράγματα, χωρίς εμφανείς λόγους.

«Ένα βράδυ είδα τρεις φορές κάποιον να κακοποιεί το παιδί μου και να το πετάει στον αέρα σαν κούκλα. Ήταν τόσο φρικτό που δεν ήθελα να κοιμηθώ», είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.

Μια μέρα λοιπόν, πήγε με τον σύζυγο να επισκεφθούν την κολλητή της και κατά τη διάρκεια της διαδρομής επιχείρησε να δολοφονήσει την οικογένεια της. «Οδηγούσε ο Dan και ζήτησα να πάρω εγώ το τιμόνι, γιατί νόμιζα πως καθυστερούσε επίτηδες στο δρόμο. Φανταζόμουν ότι ανοιγόκλεινε πιο αργά τα μάτια του για να με νευριάσει», είπε η Laura.

Τότε, εκείνη πήγε στη θέση του οδηγού και μετά από λίγα λεπτά ένιωσε ότι κάποιος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο στο σώμα της. Έτσι, ξέσπασε σε λυγμούς ουρλιάζοντας «μπορώ να το τελειώσω αυτό» και κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς ένα τοίχο.

«Ευτυχώς, ο Dan είπε “σκέψου το παιδί μας, θέλει δύο γονείς μην το κάνεις” και ταυτόχρονα πάτησε το κουμπί start/stop του αυτοκινήτου, το οποίο το επιβράδυνε», είπε η 35χρονη.

Στη συνέχεια ο σύζυγος βγήκε με το παιδί αγκαλιά από το όχημα και κάλεσε ασθενοφόρο, με τη γυναίκα να νοσηλεύεται σε ειδική κλινική για μια εβδομάδα, καθώς διαγνώστηκε με επιλόχειο ψύχωση, μια σοβαρή ασθένεια ψυχικής υγείας που εμφανίζεται σε περίπου 1 στις 1.000 μητέρες που γεννούν.

Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι τι ακριβώς την προκαλεί, ενώ χρειάζεται να ληφθεί επειγόντως φαρμακευτική αγωγή και η ασθενής να επισκεφθεί τον γιατρό για να λάβει την κατάλληλη φροντίδα.

Πλέον, η Laura αναρρώνει ακόμη, ενώ αισθάνεται ενοχές για τη μέρα που πήγε να δολοφονήσει την οικογένεια της, με τον Dan να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό της και να τονίζει πως εκείνη «έκανε ό,τι έκανε» λόγω της ασθένειας και όχι γιατί είναι κακός άνθρωπος.