Viral έγινε στο TikTok η 48χρονη Ida Ann Lorenzo, η οποία φέρεται να κατέβασε τη φούστα έφηβης. Η γυναίκα ακούστηκε να λέει στο κορίτσι ότι τα οπίσθιά της είναι εκτεθειμένα και ότι μπορούσε «να δει τις τρίχες της». Είπε ακόμη στην έφηβη ότι σκόπευε να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία για το άσεμνο ντύσιμό της.

Οι φίλοι του κοριτσιού αντέδρασαν και είπαν στη γυναίκα να μην την αγγίξει, σύμφωνα με το ABC4.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Sakura Japanese Steakhouse στο St. George της Γιούτα, στις ΗΠΑ, όπως σημειώνει η New York Post. Η Lorenzo, η οποία δήλωσε ότι ήταν υπάλληλος της πολιτείας της Γιούτα, παραπονέθηκε που το βίντεο έγινε viral.

Η απόφαση να έρθει σε αντιπαράθεση με την έφηβη γύρισε μπούμερανγκ, καθώς η αστυνομία απήγγειλε πλέον κατηγορίες στη Lorenzo για σεξουαλική παρενόχληση και η ίδια κρατήθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα Purgatory Correctional Facility στο Hurricane, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη, αναφέρει το ABC4.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Lorenzo είπε ότι η έφηβη είχε τη φούστα της «σηκωμένη πάνω από τον κόλπο και τον πισινό της» και οι ηβικές της τρίχες ήταν εκτεθειμένες.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να κατέβασε τη φούστα της έφηβης, επικαλούμενη την παρουσία μικρών παιδιών στον χώρο.

Σε καταγγελία στην αστυνομία, το φερόμενο ως θύμα δήλωσε ότι η Lorenzo την πλησίασε από πίσω χωρίς προειδοποίηση, άγγιξε τα οπίσθιά της και τράβηξε τη φούστα της προς τα κάτω, αφήνοντάς την να αισθάνεται «ξαφνιασμένη» και «παραβιασμένη».

@ccsnowwww

Last one got taken down, Heres the storytime until i can get original renewed. Report has been filed

♬ original sound – cc snow

Άλλοι μάρτυρες έκαναν επίσης καταγγελίες στην αστυνομία.

Η ίδια η γυναίκα κάλεσε επίσης την αστυνομία αργότερα το ίδιο βράδυ και παραπονέθηκε ότι ένα βίντεο του περιστατικού είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο με το όνομά της και συνοδευόταν με τον ισχυρισμό ότι είχε διαπράξει σεξουαλικό έγκλημα.
Η γυναίκα υποστήριξε ότι το βίντεο αποτελούσε απειλή για τη ζωή της επειδή εργαζόταν στην πολιτεία, σύμφωνα με πληροφορίες για τον Γενικό Εισαγγελέα της Γιούτα. Αργότερα δήλωσε στην αστυνομία ότι μόνο είχε αγγίξει τη φούστα της έφηβης.

Ένα βίντεο του TikTok με το περιστατικό προβλήθηκε περίπου 2 εκατομμύρια φορές, αλλά έκτοτε έχει αφαιρεθεί από τον ιστότοπο.