Στη διαδήλωση που έγινε στην πρεσβεία της Τυνησίας στο Αμμάν, οι διοργανωτές είπαν ότι πήγαν στην Τυνησιακή διπλωματική αποστολή για να μεταφέρουν «συγχαρητήρια στο λαό της Τυνησίας εκ μέρους του λαού της Ιορδανίας». Οι συμμετέχοντες φώναξαν συνθήματα καλώντας τους τυνήσιους να επιδιώξουν να δικαστεί ο Μπεν Άλι από διεθνές δικαστήριο για τα εγκλήματα του στην διάρκεια της 23χρονης διακυβέρνησής του.

«Η Ιορδανία σέβεται την επιλογή του αδελφού Τυνησιακού λαού και θα σταθεί πλάι του ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει αυτές τις περιστάσεις και να αποτρέψει την ολίσθηση της χώρας στο χάος», ανέφερε το ανακοινωθέν του υπουργείου Εξωτερικών στο Αμμάν.

Κάλεσε επίσης «όλες τις Τυνησιακές εθνικές δυνάμεις να συνεργαστούν, να δράσουν συλλογικά για να προστατεύσουν τη χώρα και τα επιτεύγματά της και να αποκαταστήσουν την ηρεμία και την ασφάλεια».

Όμως το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ιορδανία, το Ισλαμικό Μέτωπο Δράσης, χαιρέτισε την πτώση του Μπεν Άλι και κάλεσε τους Άραβες ηγέτες να αποκηρύξουν το δεσποτισμό και να επιταχύνουν την εφαρμογή πραγματικών πολιτικών μεταρρυθμίσεων στις χώρες τους.

Το κόμμα μάλιστα ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Ενώ μοιραζόμαστε με τον Τυνησιακό λαό την αγαλλίαση του για την πτώση του δικτάτορα, καλούμε τα Αραβικά καθεστώτα να αναθεωρήσουν τις πολιτικές τους και να αρχίσουν αυθεντικές πολιτικές μεταρρυθμίσεις για να εξασφαλιστούν η δικαιοσύνη και οι ελευθερίες για όλους τους πολίτες και να τερματίσουν όλες τις μορφές δεσποτισμού και διαφθοράς».