Ενώ το Ισραήλ σφυροκοπά από αέρα τη Λωρίδα της Γάζας και εμφανίζεται έτοιμο για τη χερσαία εισβολή, οι δύο πλευρές δημοσιεύουν προπαγανδιστικά βίντεο.

Η Χαμάς προειδοποιεί το Ισραήλ «για το τι πρόκειται να πάθει» ο στρατός του όταν θα ξεκινήσει την χερσαία επιχείρηση. Από την πλευρά του ο Ισραηλινός στρατός παρουσιάζει τον πόλεμο κατά της Χαμάς μέσα σε 1 λεπτό, προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη της χώρας για όσα θα ακολουθήσουν.

Στο βίντεο της Χαμάς εμφανίζονται μαχητές της οργάνωσης να βγαίνουν από το έδαφος, χρησιμοποιώντας το δίκτυο υπόγειων σηράγγων που έχουν αναπτύξει, και να επιτίθενται με βαρύ οπλισμό κατά αρμάτων μάχης.

Η Χαμάς δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο το οποίο δείχνει τις προετοιμασίες των μαχητών της για τον πόλεμο με τις ισραηλινές δυνάμεις. «Ενόψει της αναμενόμενης εισβολής στη Γάζα, η Χαμάς αποκαλύπτει το αυτοσχέδιο αντιαρματικό Al-Yassin διαμετρήματος 105 χιλιοστών», αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση από τον λογαριασμό WarMonitor.

Από την πλευρά τους οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ δημοσιεύσαν ένα βίντεο με τίτλο «ο πόλεμος κατά της Χαμάς – Μία εβδομάδα σε ένα λεπτό». Σε αυτό εμφανίζονται στιγμές από τις θηριωδίες της Χαμάς που επιτέθηκε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

«Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε την τρομοκρατία μέχρι τον πυρήνα και να υπερασπιζόμαστε τους ισραηλινούς πολίτες» αναφέρει το μήνυμα του βίντεο που αναρτήθηκε στην σελίδα του IDF στο X (πρώην Twitter) και κλείνει, με τελευταίο πλάνο, μια μεσίστια σημαία του Ισραήλ.