Η δημοφιλής Ισραηλινή τραγουδίστρια Noa Kirel έσπευσε να καταδικάσει την επίθεση που δέχεται η χώρα της από την παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της σημαίας του Ισραήλ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 22χρονη Noa Kirel μίλησε για τα αποτρόπαια εγκλήματα που γίνονται αυτή την ώρα στο Ισραήλ, καθώς όσο περνά η ώρα, ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει.

Υπενθυμίζεται πως η 22χρονη ποπ σταρ είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision 2023, φτάνοντας τη χώρα της στην 3η θέση με το τραγούδι Unicorn. Η ίδια έχει ανεβάσει διάφορα δημοσιεύματα στο Instagram της και τα stories της, ενώ καταδίκασε και την απαγωγή παιδιών του Ισραήλ από τη Χαμάς.

Στα σχόλια, οι θαυμαστές της την επικρότησαν για την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για τον πόλεμο στο Ισραήλ, λέγοντάς της πως «υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται ότι θα χάσουν θαυμαστές ή ότι η διεθνής τους καριέρα θα πληγεί. Είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει Noa Kirel».

Πιο συγκεκριμένα, η Noa Kirel έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της:

«Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες για μένα να τις χωνέψω και ακόμα προσπαθώ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω τον απέραντο πόνο που περνάω εγώ και η χώρα μου. Χθες, νωρίς το πρωί πάνω από 3000 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν εναντίον μας, 300+ αδελφοί και αδελφές μας σφαγιάστηκαν από τρομοκράτες που διείσδυσαν στις πόλεις μας, 1000+ τραυματίστηκαν, και στρατιώτες και πολίτες μας (συμπεριλαμβανομένων αθώων παιδιών και ηλικιωμένων) απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη Γάζα.

Η καρδιά μου πονάει για τα θύματα και τις οικογένειες που επηρεάζονται από αυτή την καταστροφική σφαγή. Η καρδιά μου είναι μαζί σας και προσεύχομαι για την ταχεία επιστροφή των αδελφών μας στην πατρίδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία, θα επικρατήσουμε».

Μεταξύ των διάσημων του Ισραήλ που έχουν σπεύσει να μιλήσουν για την κατάσταση στο Ισραήλ είναι και η Netta, η οποία επίσης είχε εκπροσωπήσει τη χώρα στην Eurovision. Η Netta έβγαλε κάποια stories χθες το βράδυ, όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τη στήριξή του στο Ισραήλ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως άνθρωποι από την πολυκατοικία της πήγαν να κοιμηθούν μαζί της, καθώς φοβόντουσαν να κοιμηθούν μόνοι.