Ένα νέο συγκλονιστικό πλάνο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον γάμο των 900 καλεσμένων στο Ιράκ. Στον φονικό γάμο του Ιράκ, έχασαν τη ζωή τους 113 άνθρωποι, ενώ ο γαμπρός και η νύφη φάνηκαν να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι είχε γίνει μπροστά στα μάτια τους.

Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια του γαμήλιου χορού των νεόνυμφων. Μέσα σε λίγα λεπτά, η διακόσμηση της οροφής τυλίχθηκε στις φλόγες, με τη φωτιά να πέφτει στα κεφάλια των καλεσμένων. Οι υπεύθυνοι μαγνητοσκόπησης του γλεντιού δεν σταμάτησαν να τραβούν τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στον γάμο, με τα γέλια να μετατρέπονται σε κλάματα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Όσα έγιναν γνωστά για τον μοιραίο γάμο

Η φωτιά ξέσπασε σε μια μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων που βρίσκεται λίγο έξω από τη βόρεια πόλη της Μοσούλης, περίπου 400 χιλιόμετρα (περίπου 250 μίλια) βορειοδυτικά της πρωτεύουσας, Βαγδάτης μετά το άναμμα πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια του εορτασμού, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι νεόνυμφοι, Χανεέν και η Ρεβάν, γλίτωσαν καθώς πρόλαβαν να κρυφτούν μέσα στην κουζίνα. Συγγενείς που τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται τραυματισμένοι είπαν ότι το ζευγάρι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας του γαμπρού δήλωσε στο CNN ότι για την τραγωδία θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίο διεξήχθη η δεξίωση: «Κατηγορώ τον ιδιοκτήτη του χώρου για ό,τι συμβαίνει γιατί δεν υπήρχαν ούτε πυροσβεστήρες ούτε άλλα μέτρα ασφαλείας».

«Αυτό ήταν, δεν μπορούμε να ζήσουμε πια εδώ. Θέλω να πω, κάθε φορά που προσπαθούμε να έχουμε λίγη ευτυχία, κάτι τραγικό μας συμβαίνει και καταστρέφει την ευτυχία. Έτσι, είναι καλύτερο για εμάς να φύγουμε. Είναι αλήθεια ότι καθόμαστε εδώ μπροστά σας ζωντανοί. Αλλά μέσα μας είμαστε νεκροί. Είμαστε μουδιασμένοι. Είμαστε νεκροί μέσα μας», δήλωσε στο Sky news ο γαμπρός.