Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη, δε θα μπαίναμε καν στη διαδικασία να γράψουμε ένα άρθρο για το ότι αποδέχθηκε να «τσαλακώσει» την εικόνα της για τις ανάγκες ενός ρόλου σε διαφημιστικού σποτ.

Πρόκειται όμως για την Κατερίνα Καινούργιου, που είναι γνωστό πόσο αγαπάει την τέλεια εικόνα της. Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς-και αυτό δείχνει πώς κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο μέσα της καθώς ξεπερνά τις ανασφάλειές της: Πρωταγωνίστησε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο μαζί με το Φάνη Λαμπρόπουλο, μεταμορφωμένη στον 60χρονο εαυτό της.

Αλλά ας εξηγήσουμε περί τίνος πρόκειται: Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου, υποδύονται ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που πάνε στο super market για να κάνουν τα ψώνια τους. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι γνωστό ότι υιοθετεί συχνά μεταμφιέσεις και πως αυτοσαρκάζεται. Η Κατερίνα Καινούργιου όμως, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε πως μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.

Η λογική του διαφημιστικού σποτ είναι πως το ζευγάρι «τσακώνεται» για τους κλασικούς λόγους που διαφωνεί σχεδόν κάθε ζευγάρι και οι διάλογοι είναι απολαυστικοί. Το πιο απολαυστικό από όλα όμως, είναι πως η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Super Κατερίνα» έχει μεταμορφωθεί με τη βοήθεια του μακιγιάζ σε μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν κάνει μπότοξ και έχει ρυτίδες στο μέτωπο.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ καλή στο ρόλο της και παίζει πολύ φυσικά, ενώ δε μπορούμε παρά να την χειροκροτήσουμε και για την απόφασή της να προσπεράσει την εμμονή της αψεγάδιαστης εικόνας και να βγάλει προς τα έξω ένα ακομπλεξάριστο προφίλ που ομολογουμένως είναι πολύ cool.