H Tina Kunakey είναι ένα πανέμορφο μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Monica Bellucci, Vincent Cassel. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί μία κόρη, ωστόσο πλέον έχουν χωρίσει και ο ηθοποιός έχει κάνει μια άλλη σχέση.

Η 24χρονη Tina Kunakey πρόσφατα βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου καλεσμένη στο show του οίκου Prada και είχε ένα πολύ έξυπνο hairlook, στο οποίο είχε πιάσει μια αλογοουρά και είχε σχηματίσει ένα hair accessory με τα ίδια της τα μαλλιά στο πλάι του κεφαλιού της.

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά δεν είναι. Χρειάζεται μεγάλη δεξιοτεχνία για να πλέξετε ένα τόσο περίτεχνο δέσιμο στα μαλλιά σας που να μοιάζει με αξεσουάρ μαλλιών, ενώ ουσιαστικά είναι τα δικά σας μαλλιά πλεγμένα σαν απλικέ λουλούδι. Αν ωστόσο πιάνουν τα χέρια σας, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Απαραίτητο είναι βέβαια τα μαλλιά σας να έχουν μήκος, για να μπορεί να δημιουργηθεί.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείξετε τη φωτογραφία στον κομμωτή σας και να σας το φτιάξει εκείνος. Είναι ιδανικό για ένα χτένισμα που θα κάνετε για να πάτε ως καλεσμένη σε γάμο, καθώς δίνει ένα twist στο χτένισμά σας κάνοντάς το ιδιαίτερο, χωρίς να είναι πολύ επίσημο. Και το σίγουρο είναι πως θα έχετε το πιο πρωτότυπο χτένισμα από όλες.