H Kλέλια Ανδριολάτου πόζαρε σε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα φρέσκο makeup look στο οποίο πρωταγωνιστούσε το ρουζ σε μια υπέροχη ροζ απόχρωση.

Στις φωτογραφίες που συνόδευαν το συγκεκριμένο άλμπουμ, έδειξε στους ακολούθους της ποιο προϊόν χρησιμοποίησε για να πετύχει το συγκεκριμένο look που είναι ανάλαφρο και glamorous ταυτόχρονα.

Πρόκειται για το «YSL Make me Blush», ένα ρευστό ρουζ που γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας ζωηρή όψη που διαρκεί όλη μέρα. Mια πολύ μικρή ποσότητα αρκεί για να προσφέρει τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα, τονίζοντας τα ζυγωματικά και δίνοντας στα μάγουλα όψη υγείας και ζωντάνιας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μικρή δόση για ένα διακριτικό αποτέλεσμα, διπλή δόση για να τονίσετε ιδιαίτερα τα ζυγωματικά σας και τριπλή για έντονο χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει στο μακιγιάζ σας. Για να το εφαρμόσετε και να το απλώσετε, χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας.

Είτε σε γυμνή επιδερμίδα είτε πάνω από το foundation, η μη λιπαρή υφή του εξασφαλίζει την άψογη εφαρμογή του, ενώ, χάρη στην τεχνολογία λεπτού φιλμ, διαρκεί έως 12 ώρες. Κυκλοφορεί σε 6 couture αποχρώσεις που προσαρμόζονται σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Yves Saint Laurent Make Me Blush – Υγρό Ρουζ €46,95