Σε περίπτωση που ταξιδέψετε στην Αμερική, στο αεροδρόμιο JFK καθώς και σε αυτό του Μiami, μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις νέες υπηρεσίες ρομποτικού μανικιούρ της εταιρίας XpresSpa που είναι γνωστή για το μασάζ και την περιποίηση νυχιών που προσφέρει στους χώρους αναμονής.

Τα καινούρια ρομποτικά μηχανήματα της εταιρίας που ονομάζονται Clockwork MiNiCURE, δίνουν στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να περιποιηθούν τα άκρα τους εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση που δεν έχουν προλάβει να κάνουν μανικιούρ και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επιλέξετε μέσα από μία οθόνη αφής το χρώμα του μανικιούρ που θέλετε να κάνετε και την πρώτη φορά θα ολοκληρώσετε τη διαδικασία μέσα σε 10-30 λεπτά, ενώ τα επόμενα ραντεβού θα τελειώσουν πολύ πιο γρήγορα, δηλαδή σε μόλις 10 λεπτά ή και λιγότερο.

Η υπηρεσία προσφέρει μόνο βάψιμο των νυχιών με απλό βερνίκι, προς το παρόν τουλάχιστον και κοστίζει μόλις 10 δολάρια. Σύντομα, τα συγκεκριμένα μηχανήματα θα τοποθετηθούν σε ακόμη περισσότερα αεροδρόμια των ΗΠΑ και στη συνέχεια και σε άλλες χώρες του κόσμου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο γρήγορο, ακριβές αλλά και επιτυχημένο είναι το αποτέλεσμα: