Αν επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας αυτή τη σεζόν, πέντε είναι οι δημοφιλέστερες αποχρώσεις που αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα.

Είτε θέλετε να γίνετε ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, υπάρχει μια σχετική απόχρωση για κάθε look, και οι hair colourists έχουν προτάσεις για εσάς, ώστε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να είστε in.

Jet Black

To απόλυτο μαύρο ήταν, είναι και θα είναι μια επιλογή με αυστηρές και goth επιρροές που έχουν υποστηρίξει κατά καιρούς σπουδαίες, πανέμορφες γυναίκες, όπως η Cher, που το διατήρησαν διαχρονικά. Ειδικά αν έχετε λευκή επιδερμίδα, θα σας αναδείξει και θα κολακεύσει το πρόσωπό σας.

Cinammon Cookie

Aν το σκέτο κόκκινο δεν είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε, τότε αυτή η απόχρωση που συνδυάζει το καστανό, το ξανθό και το κόκκινο και έχει ως αποτέλεσμα το χρώμα της καραμέλας είναι για εσάς. Πρόκειται για ένα ζεστό καστανό χρώμα με χρυσοκόκκινες αποχρώσεις που δεν θα σας απογοητεύσει.

Cowboy Copper

H συγκεκριμένη κόκκινη απόχρωση είναι σκούρα καστανοκόκκινη που ξεκινά από καστανή βάση και ανοίγει στις άκρες δημιουργώντας χάλκινα παιχνιδίσματα. Γλυκαίνει πολύ το πρόσωπο, είναι μοντέρνο και όχι ιδιαίτερα απαιτητικό στην περιποίησή του, ιδανικό για γυναίκες με σκούρα μαλλιά που θέλουν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο touch στην εμφάνισή τους.

Apricot Blonde

Πρόκειται για μια παραλλαγή του strawberry blonde και είναι η απόχρωση του κοκκινωπού ξανθού ή αλλιώς πυρόξανθου, που μοιάζει με το πορτοκαλί ενός ώριμου βερίκοκου. Κολακεύει την επιδερμίδα, ταιριάζει με τα χρώματα του φθινοπώρου και είναι μια ανοιχτόχρωμη μεν, ζεστή δε απόχρωση που δίνει ζωντάνια στο πρόσωπο.

Scandinavian Blonde

To σκανδιναβικό ξανθό είναι πάρα πολύ ανοιχτό ειδικά στις ρίζες και πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Αν θελήσετε να υιοθετήσετε το σχεδόν λευκό ξανθό, λάβετε υπόψιν σας πως επιβάλλονται πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο και δυνατές δόσεις ντεκαπάζ, το οποίο θα ταλαιπωρήσει την τρίχα σας, ειδικά αν τα μαλλιά σας απέχουν πολύ από τη συγκεκριμένη απόχρωση.