Η Super Κική μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram, τους οποίους αποκαλεί «γοργόνες», μυστικά από τη beauty ρουτίνα της, με προϊόντα που χρησιμοποιεί και θεραπείες που δοκιμάζει. Άλλωστε η «influencer των φτωχών», όπως αυτοπροσδιορίζεται, διατηρεί και το δικό της υπέρ-επιτυχημένο brand με καλλυντικά, αρωματικά κεριά και diffusers, που ονομάζεται «naughty dogs», στο οποίο έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας.

Toν τελευταίο καιρό η Super Κική είχε υιοθετήσει ένα κοντό αυστηρό καρέ και είχε επιλέξει το μαύρο χρώμα για τα μαλλιά της, ύστερα από πάρα πολλές και ακραίες αλλαγές τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος. Η Κική περνάει τη rehab φάση στα μαλλιά της και τους κάνει πολλές θεραπείες, για να τα επαναφέρει, καθώς είχαν ταλαιπωρηθεί από τις πολλές εργασίες, δηλαδή τις βαφές και το ντεκαπάζ.

Προχθές ωστόσο, out of the blue, η Super Κική ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ έπλενε τα πιάτα και αποκάλυψε το νέο της hair look, το οποίο είναι το ωραιότερο που έχει κάνει – Γνώμη μας! Έκοψε κοντές ίσιες αφέλειες και το short bob της απέκτησε super τύπο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως διαχρονικά οι πιο κομψές γυναίκες -ανάμεσά τους και η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour- ορκίζονται στο κοντό καρέ με αφέλειες. Ειδικά, όμως, σε μαύρο χρώμα μαλλιών, το short bob with bangs αποπνέει εκτός από κομψότητα, μυστήριο και sexiness. Σε περίπτωση που θέλετε να ανανεώσετε το καρέ σας, το να κόψετε αφέλειες είναι μια τέλεια ιδέα.