Πριν από λίγο καιρό η Sabrina Carpenter κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το κομμάτι «Τaste», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τη Jeena Ortega και οι δυο τους προσπαθούν να αλληλοεξοντωθούν με χιουμοριστικό τρόπο, καθώς παριστάνουν τις αντίζηλες. Το track περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «Short n’ Sweet».

Στο συγκεκριμένο video clip, η pop star φοράει ένα κραγιόν, το οποίο είναι αυτό που προτιμά και στην καθημερινότητά της και στα πρώτα δευτερόλεπτα του clip φαίνεται να το εφαρμόζει στα χείλη της, χρησιμοποιώντας ως καθρέπτη ένα μαχαίρι που βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα BDSM αντικείμενα.

Πρόκειται για το Prada Soft Matte Lipstick στην απόχρωση Τοnka, έναν απαλό καφέ αισθησιακό τόνο. Το συγκεκριμένο πολυτελές κραγιόν, αν και ματ, δείχνει ενυδατωμένο και ζωηρό ακόμη και πολλές ώρες μετά την εφαρμογή του, χάρη στο έλαιο jojoba και το εκχύλισμα Bifidus, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως ρουζ. Κάτι μας λέει ότι θα γίνει sold out, όπως και το lip balm που είχε φορέσει η Sabrina Carpenter στο video clip του κομματιού «Please Please Please».

Prada Monochrome Soft Matte lipstick – B105 – TONKA