Δεν υπάρχει γυναίκα που να αντικρύζει τις ρίζες των μαλλιών της να ξεπροβάλoυν και να μην δυσανασχετεί είτε αυτές είναι διαφορετικό χρώμα από τα υπόλοιπα μαλλιά της είτε λευκές.

Όταν αποφασίσουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας είτε σε άλλη απόχρωση, είτε για να καλύψουμε τα λευκά, το μεγάλωμά τους είναι ένας μικρός εφιάλτης, καθώς η διαφορά που βλέπουμε μας κάνει αμέσως να καλέσουμε στο κομμωτήριο, για να κλείσουμε το επόμενο ραντεβού με τον colourist μας.

Κάπου εδώ έρχεται η L’Oreal η οποία εντόπισε αυτό το άγχος μας και θέλησε να δώσει μια αποτελεσματική και οικονομική λύση λανσάροντας μια επαναστατική συσκευή, η οποία μας επιτρέπει να βάψουμε τα μαλλιά μας μόνες μας στο σπίτι εξαιρετικά εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ιδιαίτερες ικανότητες και χωρίς να πασαλειβόμαστε με βαφές ή να λερώνουμε το χώρο μας.

Πρόκειται για μια συσκευή που ονομάζεται coloursonic, που μοιάζει πολύ με αυτές του ισιώματος, η οποία διαθέτει στις άκρες μια βούρτσα μέσα στην οποία περνάει η βαφή που ετοιμάζουμε και τοποθετούμε στο εσωτερικό της στο χρώμα που θέλουμε και στη συνέχεια η χρήση της είναι πολύ εύκολη καθώς μοιάζει με το απλό χτένισμα. Η συσκευή δεν έχει ακόμη έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο παρουσιάστηκε στον επίσημο λογαριασμό της L’Oreal και προκάλεσε φρενίτιδα στις γυναίκες οι οποίες ενθουσιάστηκαν και είχαν πάρα πολλές σχετικές απορίες.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα επαναστατικό gadget που θα αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως, μειώνοντας τις επισκέψεις τους στο κομμωτήριο εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήματα, καθώς θα μπορούν να βάφουν τα μαλλιά τους μόνες στο σπίτι χωρίς να προκαλείται χάος. Δείτε στα παρακάτω βίντεο πώς λειτουργεί το L’Oreal Coloursonic και πάρτε μια πρώτη ιδέα από τη νέα εποχή στη διαδικασία του hair colouring που μόλις ξεκίνησε: