Το 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν ήδη παρελάσει από το κόκκινο χαλί του σπουδαίοι ηθοποιοί, a-listers και άνθρωποι της τέχνης, με εντυπωσιακά beauty looks και φορώντας δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας.

Στη Βενετία είχαμε και ελληνικές παρουσίες: Tην Τόνια Σωτηροπούλου, την Βίκυ Καγιά, την Δανάη Παππά, το Μιχάλη Λεβεντογιάννη και την Σουζάνα Κεγγίτση η οποία ήταν η μοναδική Ελληνίδα beauty inflluencer που κάλεσε στο Φεστιβάλ ο οίκος Armani καθώς διατηρεί μαζί της μακρόχρονη συνεργασία.

Η Σουζάνα Κεγγίτση είναι δημοσιογράφος και έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites της χώρας μας ως beauty editor, έχει δικό της κανάλι στο You Tube ως ψηφιακός δημιουργός περιεχομένου ομορφιάς, είναι podcaster με το «Τhe beauty talk» και διαθέτει το δικό της beauty brand.

Tις ημέρες που βρέθηκε στο Φεστιβάλ επέλεξε τις δημιουργίες που θα φορούσε στο κόκκινο χαλί από τη διαθέσιμη γκαρνταρόμπα του οίκου Armani και το beauty look της επιμελήθηκαν οι beauty exprerts του Armani Beauty.

Eίδαμε δυο red carpet εμφανίσεις της: Η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα ημιδιάφανο ροζ αέρινο μάξι φόρεμα και η δεύτερη με ένα μάξι μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή με διακριτική λευκή λεπτομέρεια.

«Ηταν μεγάλη μου τιμή που ο οίκος Armani Beauty με προσκάλεσε σε μια τόσο φανταστική εμπειρία, που ήταν το να περπατήσω στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας. Λίγο πριν ανέβω στο χαλί είχα τρομερό άγχος αλλά μετά πραγματικά το απόλαυσα , το χάρηκα και το ευχαριστήθηκα πολύ,» μας είπε η Σουζάνα Κεγγίτση όταν την ρωτήσαμε πώς ένιωσε που ήταν η μοναδική Ελληνίδα beauty influencer που προσκάλεσε ο Ιταλικός οίκος στη Βενετία.