H Victoria Lyn είναι η ψηφιακή δημιουργός με το ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, που δημιουργεί περιεχόμενο στον τομέα της ομορφιάς και μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για hair styles και make up looks, που εκτός από πολύ ενημερωμένα είναι συνήθως και πολύ εύκολα να γίνουν. Τα tutorials της απευθύνονται ακόμη και σε γυναίκες που δεν διαθέτουν εξειδικευμένες ικανότητες, αλλά θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Εμείς επειδή αγαπάμε πολύ τα funky χτενίσματα ξεχωρίσαμε τους τρόπους που η beauty influencer δημιουργεί στα μαλλιά της double buns, που λέγονται επίσης και space buns, τους δυο αυτούς κότσους που μπορούν να γίνουν τόσο σε όλα τα μαλλιά όσο και σε half up half down χτενίσματα. Η Victoria Lyn τους φτιάχνει πολύ εύκολα, γρήγορα και κατανοητά και μπορείτε να υιοθετήσετε το look που ταιριάζει στον δικό σας τύπο.

Θα χρειαστείτε βούρτσα, χτένα, μερικά μικρά λαστιχάκια μαλλιών, hair clips, τσιμπιδάκια, λακ, για να σταθεροποιήσετε το χτένισμά σας και μόλις μερικά λεπτά για να το ολοκληρώσετε. Δείτε στα παρακάτω βίντεο τρεις διαφορετικούς τρόπους να φτιάξετε στα μαλλιά σας double buns: