Μήπως αναρωτιέστε κάθε φορά που εφαρμόζετε το κραγιόν σας πώς θα ταιριάξετε το σωστό ρουζ; Καταλαβαίνουμε. Στα social media κυκλοφορεί ένα τρικ που δείχνει πώς μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε σωστά την απόχρωση του κραγιόν σας (κοραλλί, ροζ, κόκκινη, nude) με το αντίστοιχο ρουζ και μπορείτε να το εφαρμόσετε εύκολα μόνες σας στο σπίτι με απόλυτη επιτυχία.

Το συγκεκριμένο hack μοιράστηκε η influencer, Victoria Lyn, τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο προβολές. Είναι εξαιρετικά απλό και έχει ως εξής:

Για αρχή, απλώνετε το κραγιόν στα χείλη σας στην απόχρωση που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια, βάζετε λίγο κραγιόν στο πάνω μέρος του χεριού σας και δίπλα βάζετε μία μικρή ποσότητα από το foundation που χρησιμοποιείτε.

Τώρα ήρθε η ώρα για blending. Αναμειγνύετε το κραγιόν με το foundation και δημιουργείτε ένα τέλειο κρεμώδες ρουζ στην ακριβώς ίδια απόχρωση του κραγιόν σας, αφού προέρχεται από αυτό. Το απλώνετε στα μάγουλα και στα ζυγωματικά σας με πινέλο ή με τα δάκτυλά σας και είστε έτοιμες.

@victorialyn

How to match your blush to your lipstick EVERY TIME‼️& make endless amounts of cream blushes🥰💕#makeup #beauty #blush #lipstick

♬ Chill Vibes – Tollan Kim