Η Zoe Kravitz με μία εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Blink Twice» στο Λονδίνο απέδειξε πόσο συγκλονιστική είναι η minimal κομψότητα σε ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ.

Εμφανίστηκε φορώντας μια κόκκινη δημιουργία με την υπογραφή Saint Laurent, σκουλαρίκια με διαμάντια από την Jessica McCormack, η hair stylist Nikki Nelms έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό σινιόν και το μακιγιάζ της διά χειρός Nina Park κινήθηκε σε φυσικούς γήινους τόνους.

Στη συγκεκριμένη ταινία η Zoe Kravitz κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο σύντροφός της Channing Tatum που υποδύεται έναν πάμπλουτο αλλά αλλόκοτο άνδρα που είναι tech freak και διαθέτει ιδιωτικό νησί.

Ο πρώην «Magic Mike» βρέθηκε στο πλευρό της, όπως εκεί ήταν και ο πατέρας της Lenny Kravitz που πρόσφατα εμφανίστηκε στην Αθήνα και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. Αλλά ας επιστρέψουμε στο συγκλονιστικό look της Zoe Kravitz και συγκεκριμένα στο χτένισμά της.

Η hair stylist χώρισε τα μαλλιά της σε μια διακριτική χωρίστρα στη μέση η οποία δεν έπιανε όλο το μήκος του κεφαλιού της και κατέληγε σε ένα sleek αυστηρό ψηλό κότσο που έδινε ύψος και δημιουργούσε botox εφέ στα χαρακτηριστικά της. Αν υπήρχε μονάχα ένα χτένισμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε όλες τις εποχές του χρόνου και σε κάθε περίσταση, θα ήταν το συγκεκριμένο.