Η Ράνια Τζίμα αγαπά τα καρέ μαλλιά, αλλά τον τελευταίο καιρό τα είχε αφήσει να μακρύνουν, υιοθετώντας μια μακρύτερη εκδοχή τους, που έφτανε περίπου μέχρι το ύψος των ώμων. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «MEGA» προτιμά τα αυστηρά κουρέματα και την έχουμε συνηθίσει να έχει ίσια μαλλιά, κομμένα σε ένα μήκος, τα οποία όντως της ταιριάζουν πολύ.

Ωστόσο, θέλησε να κάνει μια αλλαγή και επισκέφθηκε τον προσωπικό της κομμωτή, Πάνο Καλλίτση, κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα εξαιρετικά κοντό καρέ, που τελειώνει στο ύψος του σαγονιού, ανανεώνοντας έτσι το look της πριν από τις διακοπές αλλά και ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στην κοινή φωτογραφία που ανέβασε ο διάσημος κομμωτής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει μαζί με τη Ράνια Τζίμα και το νέο κοντό καρέ της, γράφοντας στη λεζάντα πως έχουμε… έκτακτο δελτίο.

Το πολύ κοντό καρέ είναι ένα κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και σε όλες τις ηλικίες. Αν επιστρέφοντας από τις διακοπές επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, αυτό το κόψιμο είναι πάντα στη μόδα και πολύ κομψό.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να επισκεφθείτε έναν κομμωτή που να ειδικεύεται στο καρέ, γιατί όσο εύκολο κι αν φαίνεται, δεν είναι. Το καρέ θέλει τέχνη και είναι συγκεκριμένοι οι κομμωτές που το πετυχαίνουν ακριβώς όπως πρέπει: Ζητήστε ένα κοντό, ίσιο, γαλλικό καρέ, που να φτάνει στο ύψος του σαγονιού και απολαύστε τη νέα σας εικόνα.