O Tom Bachik είναι ένας από τους πιο διάσημους nail artists παγκοσμίως και ανάμεσα στις celebrities πελάτισσές του συμπεριλαμβάνονται η Selena Gomez, η Jennifer Lopez και η Camila Cabello.

Eμείς ακολουθούμε τον Tom Bachik στο Instagram και ενημερωνόμαστε για τις τάσεις στο μανικιούρ, καθώς εκεί ανεβάζει τα nail look που κάνει στις a listers, αλλά και διάφορα ενδιαφέροντα nail inspo.

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις του είδαμε ένα nail art deco manicure, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, που δείχνει ένα μανικιούρ με nude βάση και κόκκινες γραμμές, δίνοντας ουσιαστικά ένα twist στο κλασσικό γαλλικό.

Πρόκειται για ένα μανικιούρ που έγινε σε μακριά αμυγδαλωτά νύχια. Πάνω στη nude βάση σχηματίστηκαν κόκκινες λεπτές γραμμές περιμετρικά στην άκρη, που ακολουθούν τη λογική του γαλλικού. Ωστόσο, προστέθηκε ακόμη μια καμπυλωτή γραμμή κάτω από αυτήν της άκρης του.

Αν, λοιπόν, θέλετε να ενσωματώσετε διακριτικά το κόκκινο χρώμα στα νύχια σας, αυτός ο γραμμικός τρόπος είναι μια πολύ κομψή λύση, που θα δώσει λίγη ένταση στο μανικιούρ σας χωρίς υπερβολές.