Η σύζυγος του Παύλου, γιου του αείμνηστου τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, Marie Chantal Miller, είναι μια γοητευτική γυναίκα με σπουδαία αίσθηση του στιλ και υψηλή φινέτσα. Σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, τα site που ασχολούνται με το look των royals αναφέρονται στο τι φόρεσε, ενώ και η κόρη της, Μαρία-Ολυμπία, έχει κληρονομήσει το πάθος της για τη μόδα και μετρά πολλές συνεργασίες με μεγάλους οίκους υψηλής ραπτικής, αποτελώντας κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες τους.

Η ίδια η Μαρία-Ολυμπία έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως η μητέρα της έχει ιδιαίτερη εμμονή με τα μαλλιά της και πάντοτε θέλει να δείχνουν τέλεια, γι’ αυτό και φροντίζει να έχει πάντοτε μέσα στην τσάντα της και μία βούρτσα, για να τα χτενίζει και να τα ανανεώνει κάθε λίγο. «Η μητέρα μου λατρεύει τα μαλλιά της. Κάνει blow outs τρεις φορές την εβδομάδα και τα βάφει κάθε εβδομάδα. Αν δεν είναι τέλεια, πάντα έχει μια βούρτσα μαζί της. Δεν την έχω δει ποτέ χωρίς αψεγάδιαστα μαλλιά. Είναι η έμμονη ιδέα της -και το καταλαβαίνω, την κάνει να νιώθει ωραία», είπε.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως πλέον και η ίδια ακολουθεί το παράδειγμα της μητέρας της και κουβαλάει και αυτή μαζί της μια βούρτσα: «Τώρα γίνομαι κι εγώ σαν τη μητέρα μου, αφού δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τη βούρτσα μου», λέει η Μαρία Ολυμπία. Τα λεγόμενα της κόρης της επιβεβαίωσε και η ίδια η Maria Chantal, μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα, στην οποία προτείνει διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιεί και δίνει συμβουλές ομορφιάς. Παραδέχθηκε, λοιπόν, πως έχει πάντοτε μαζί της μία mini βούρτσα του brand «Mason Pearson». «Είναι η τέλεια παρέα για τα ταξίδια και μπορεί να χωρέσει σε κάθε τσάντα και νεσεσέρ. Είναι υπέροχη για λεπτά, σπαστά μαλλιά», εξήγησε η σύζυγος του Παύλου και μητέρα της Μαρίας-Ολυμπίας.