Ο οίκος Dolce&Gabbana αγαπά τα ζώα και το απέδειξε δημιουργώντας ένα άρωμα αποκλειστικά για τα pet μας. Η τεράστια αγάπη του Domenico Dolce και του συντρόφου του, Guilherme Siqueira, για τον σκύλο τους, οδήγησε τον ιταλό σχεδιαστή στο να δημιουργήσει ένα άρωμα για σκύλους στο οποίο έδωσε το όνομα του δικού του: «Fefé».

Είναι σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιεί τις οσφρητικές ευαισθησίες των σκυλιών, χωρίς αλκοόλ και με λεπτές νότες και υπόσχεται μια ευχάριστη μυρωδιά αλλά και γενικότερη εμπειρία τόσο στα κατοικίδια όσο και στους κηδεμόνες τους. Επίσης, εγγυάται την ευεξία τόσο του δέρματος όσο και των ματιών του σκύλου, ελέγχοντας τις δυσάρεστες οσμές.

Για τη δημιουργία του επιστρατεύτηκε η Emily Coppermann και περιέχει Ylang Ylang, Musk και σανδαλόξυλο. Η συσκευασία του είναι πολύ «γαβ»: Βρίσκεται μέσα σε ένα πράσινο μπουκάλι διακοσμημένο με κόκκινο μεταλλικό καπάκι που είναι στολισμένο με ένα επιχρυσωμένο πατουσάκι σκύλου. To άρωμα έχει λάβει πιστοποίηση σύμφωνα με την προδιαγραφή SAFE PET COSMETICS, το μόνο εθελοντικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει τους ίδιους κανόνες που διέπουν τα καλλυντικά για ανθρώπινη χρήση. Η συγκεκριμένη προδιαγραφή απονέμεται από το Bureau Veritas Italia, και οι εταιρείες που αποτελούν μέλη αποδεικνύουν την ευαισθησία τους με τη δημιουργία προϊόντων που εγγυώνται τόσο την ασφάλεια των ζώων όσο και τον σεβασμό προς αυτά σύμφωνα με το πρότυπο.

Στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο «Fefé», το βερικοκί poodle, αλλά και μερικοί καλοί του φίλοι οι οποίοι διασκέδασαν αφάνταστα τη διαδικασία της φωτογράφισης.