Στο εμπόριο κυκλοφορούν εκατοντάδες ετικέτες σαμπουάν που καλύπτουν τεράστιο εύρος αναγκών και καλύπτουν αντίστοιχα μεγάλο εύρος τιμών. Εμείς σε αυτό το άρθρο ασχοληθήκαμε με τα προϊόντα που βρίσκονται στα λεγόμενα ράφια ευρείας κατανάλωσης, δηλαδή στα οικονομικά σαμπουάν, τα οποία μπορεί κάποιος να αγοράσει από ένα super market.

Παλαιότερα δεν δίναμε ιδιαίτερη προσοχή στο σαμπουάν μας, ωστόσο σήμερα έχουμε καταλάβει πως το πρώτο και βασικό προϊόν καθαρισμού των μαλλιών μας παίζει ιδιαίτερη σημασία στην περιποίησή τους. Έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας για τη σημασία που πρέπει να δίνουμε στο σαμπουάν μας. Δοκιμάσαμε λοιπόν την πλειοψηφία των σαμπουάν που είναι διαθέσιμα στο ράφι κάθε super market και καταλήξαμε σε αυτό που έχει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Πρόκειται για το Syoss: Το Syoss, που δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία, είναι συνώνυμο με φόρμουλες επαγγελματικής ποιότητας που προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα κάθε μέρα. Οι υψηλής απόδοσης φόρμουλες έχουν εμπνευστεί και δημιουργηθεί από τις ιαπωνικές ιεροτελεστίες ομορφιάς. Φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την Ασία, συνδυάζονται με AMINO COMPLEX, ένα μείγμα από μιανοξέα, που αποτελούν τα δομικά συστατικά της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να διατηρούνται δυνατά και υγιή. 

Διαθέτει 14 διαφορετικά είδη που το καθένα καλύπτει ξεχωριστές ανάγκες των μαλλιών μας. Λανσάρει και ανδρική και γυναικεία σειρά και έχει την ιδιότητα να αφήνει την τρίχα καθαρή και στιλπνή, ενώ αρκεί μια μικρή ποσότητα προϊόντος για να λουστείτε, ειδικά αν έχετε μακριά μαλλιά που ξέρετε πόσο μεγάλη ποσότητα απαιτείται από άλλα σαμπουάν για να καταφέρετε να τα λούσετε καλά.

Στη γυναικεία σειρά θα βρείτε τα: BLONDE & SILVER για περιποίηση στα ξανθά βαμμένα, με ανταύγειες ή λευκά μαλλιά, COLOR για ζωντάνια στο χρώμα και προστασία από το ξεθώριασμα για έως 12 εβδομάδες, KERATIN που αναπληρώνει την κερατίνη στα μαλλιά για εντατική επανόρθωση, PURΕ για δυνατά μαλλιά με ελαστικότητα, PURE FRESH για καθημερινή φροντίδα και αναζωογόνηση, RENEW 7 που επανορθώνει τα 7 σημάδια των ταλαιπωρημένων μαλλιών, REPAIR που ενδυναμώνει τα μαλλιά για έως 90% λιγότερο σπάσιμο, SALONPLEX που μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και αναδομεί τους σπασμένους δεσμούς, VOLUME για μαλλιά με υπέροχο όγκο που διαρκεί έως 48 ώρες, OLEO INTENSE φόρμουλα χωρίς σιλικόνη με ΜΕΙΓΜΑ 4 ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ και INTENSE PLEX που είναι σχεδιασμένο για επαγγελματική απόδοση, για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, εμπνευσμένο από τις ιαπωνικές αρχές ομορφιάς.

Στην ανδρική σειρά, θα βρείτε τα: Clean & Cool που καθαρίζει σε βάθος, δροσίζει και αναζωογονεί μαλλιά και τριχωτό, Power για περιποίηση για δυνατά μαλλιά και Volume για μοναδική αίσθηση πυκνότητας και κράτημα.