H Sarah Jessica Parker μεγάλωσε και μαζί της μεγαλώσαμε κι εμείς, οπότε μάλλον χρειαζόμαστε όλες μαζί ένα καλό αντιρυτιδικό προϊόν για τα μάτια μας που να λειάνει τις λεπτές γραμμές και να ξεκουράσει το βλέμμα. Η «Carrie» προτείνει μια κρέμα ματιών στην οποία μάλιστα «ορκίζεται».

Η trendsetter Sarah Jessica Parker δεν είναι μόνο fashion icon αλλά και beauty influencer και δεν έχουμε λόγο να μη δοκιμάσουμε την πρότασή της. Άλλωστε η ίδια μεγαλώνει με πολύ ωραίο τρόπο αγκαλιάζοντας την εικόνα της, χωρίς να κάνει υπερβολές με την πλαστική χειρουργική πάνω της.

Επενδύει στα σωστά προϊόντα skincare, τη σωστή διατροφή και έναν καλό beauty sleep, ασχέτως αν σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Αnd Just Like That» τη βλέπουμε να φλερτάρει με την ιδέα του face lift. Πρόσφατα λοιπόν μοιράστηκε μαζί μας την αντιρυτιδική κρέμα ματιών που χρησιμοποιεί, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα που την εφαρμόζει.

Πρόκειται για την κρέμα ματιών RoC Retinol Correxion, την οποία χαρακτήρισε ως «άγιο δισκοπότηρο για να διατηρεί λαμπερό το βλέμμα της». Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ηθοποιός έγραψε: «Στο σπίτι, στη δουλειά και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ταξιδιών. Δεν το αποχωρίζομαι».


RoC Retinol Correxion Line Smoothing €22,80

Περιποίηση με ρετινόλη για λεία και φωτεινή περιοχή των ματιών.

Θέλετε το βλέμμα σας να δείχνει 10 χρόνια νεότερο; Πραγματοποιήστε την επιθυμία σας με την κρέμα ματιών RoC Retinol Correxion Line Smoothing. Καταπολεμά άμεσα τα τρία ορατά σημάδια γήρανσης και κόπωσης – αντιμετωπίζει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες. Μειώνει το πρήξιμο και φωτίζει την επιδερμίδα σε μόλις 4 εβδομάδες, ενώ μετά από άλλες 8 εβδομάδες μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων κατά 50%.