Ό,τι πιάνει η Rihanna γίνεται χρυσός, καθώς έχει… το άγγιγμα του Μίδα. Η a-list celebrity, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας (καθώς έχει το δικό της beauty brand, το «Fenty») πρόσθεσε άλλη μια πλατινένια συνεργασία στο βιογραφικό της: Έγινε το νέο πρόσωπο του αρώματος «J’Adore» του οίκου Dior.

To «bad gal Riri» με τη συνδρομή του στιλίστα της, Mel Ottenberg, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες trendsetter με παγκόσμια επιρροή και μετρά αμέτρητα εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά μόδας, ενώ έχει επίσης αποτελέσει πρόσωπο οίκων μόδας όπως οι Balmain και Gucci, ενώ ό,τι φορά γίνεται αμέσως τάση.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στην οικογένεια του Dior. Το χρυσό της όνειρο υπόσχεται να είναι μοναδικό, αντανακλώντας ένα άρωμα που είναι παρόν για τις γυναίκες και διατηρεί τη λάμψη του. Το ασυνήθιστο ταλέντο, το θράσος και η σαγηνευτική ομορφιά αυτής της απόλυτης σταρ είναι η ιδανική ενσάρκωση της εκθαμβωτικής, ισχυρής θηλυκότητας του Dior, που ξεπερνά τις γενιές. Ο Christian Dior σίγουρα θα τη λάτρευε», δήλωσε η Véronique Courtois, CEO της Parfums Christian Dior, καλωσορίζοντας έτσι τη Rihanna ως τη νέα μούσα του οίκου Dior, που θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του «Dior Secret Garden» για το εμβληματικό άρωμα «J’Adore Dior».

Ακόμη δεν έχουν δημοσιευτεί εικόνες, ωστόσο η pop star έκανε τη φωτογράφιση για το άρωμα στις Βερσαλλίες και απαθανατίστηκε από το φακό του φωτογράφου, Steven Klein, ενώ θα πρωταγωνιστήσει τόσο σε μια μικρού μήκους ταινία όσο και σε έντυπες διαφημίσεις.