Η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά έχει μερικές πολύ καλές ιδέες τόσο στις fashion όσο και στις beauty επιλογές της και αρκετές φορές έχουμε σταθεί στα look της που βρήκαμε ενδιαφέροντα.

Πρόσφατα αναφερθήκαμε στο tutti frutti μανικιούρ της το οποίο ήταν παιχνιδιάρικο και κοριτσίστικο, αυτή τη φορά σταματήσαμε όταν είδαμε τα χρυσά metallic νύχια της σε ένα Instagram Story της.

Το metallic μανικιούρ είναι μια δημοφιλής τάση στο χώρο της ομορφιάς που προσφέρει στα νύχια μια εντυπωσιακή, γυαλιστερή και μοντέρνα εμφάνιση, ενώ αν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, αυτή τη σεζόν, έχει κάνει huge trending με super stars όπως η Katy Perry να την λανσάρουν.

Το metallic μανικιούρ χρησιμοποιεί βερνίκια νυχιών με μεταλλική υφή για να δώσει στα νύχια μια λαμπερή, μεταλλική λάμψη. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να κυμαίνεται από απαλό χρυσό και ασημένιο έως έντονα χρώματα όπως μπλε, πράσινο και κόκκινο με μεταλλικό φινίρισμα.

H Βάσια Κωσταρά επέλεξε ένα φίνο χρυσό μεταλιζέ βερνίκι σε μακριά νύχια που έδειχναν πολύ όμορφα στα δάχτυλά της στα οποία φορούσε chunky δαχτυλίδια σε χρυσή και ασημί απόχρωση.