H Marilyn Monroe, το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ και η μεγαλύτερη σταρ της ανθρωπότητας, επηρέασε και εξακολουθεί να επηρεάζει τις γυναίκες παγκοσμίως με το στιλ και την εικόνα της.

Τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της, το χαρακτηριστικό κοντό καρέ με όγκο, που είχε χολιγουντιανό αέρα και είναι γνωστό ως baroque bob, ήταν τα signature χαρακτηριστικά της, τα οποία είναι διαχρονικά και πολλές γυναίκες που θέλουν να δώσουν έναν αέρα sexiness στην εμφάνισή τους τα υιοθετούν.

Αυτή τη φορά, η Kylie Jenner, που είναι μελαχρινή και αγαπά τα μακριά μαλλιά, έκανε μια τεράστια ανατροπή, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες της, στις οποίες εμφανίζεται με κοντά ξανθά μαλλιά και ένα λευκό τοπ, ποζάροντας με μπλαζέ ύφος.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kylie Jenner ποζάρει ως Marilyn Monroe. H μικρότερη από τις αδερφές Kardashian-Jenner πόζαρε αναβιώνοντας τη σκηνή από την ταινία του 1953 «Gentlemen Prefer Blondes» στην οποία η σταρ τραγουδούσε το «𝒟𝒾𝒶𝓂𝑜𝓃𝒹𝓈 𝒶𝓇𝑒 𝒶 𝑔𝒾𝓇𝓁’𝓈 𝒷𝑒𝓈𝓉 𝒻𝓇𝒾𝑒𝓃𝒹» για λογαριασμό του «V Magazine», στο πλαίσιο του Halloween, με αυτή να αποτελεί την 4η μεταμφίεσή της.