Το έχουμε πει πολλές φορές: O Tom Bachik είναι ο πιο διάσημος nail artist του πλανήτη και ανάμεσα στις πελάτισσές του βρίσκονται οι Jennifer Lopez, Selena Gomez και Camilla Cabello, ενώ τον λογαριασμό του στο Instagram ακολουθούν 650.000 άτομα για να βλέπουν τη δουλειά του και να ενημερώνονται για τα nail trends.

Σε μία από τις αναρτήσεις του, ο Tom Bachik έδειξε ένα μανικιούρ που έκανε στην ηθοποιό και τραγουδίστρια Ηailee Steinfeld, το οποίο αποτελείται από έναν έξυπνο και κομψό συνδυασμό του λευκού και του μαύρου, αποχρώσεις που έχει και ένα ντύσιμο tuxedo.

Λίγα λόγια για το tuxedo

Το tuxedo, γνωστό και ως σμόκιν (dinner suit ή tuxedo στην Αμερική), είναι ένα ανδρικό επίσημο ένδυμα που φοριέται κατά κύριο λόγο σε επίσημες βραδινές εκδηλώσεις. Το tuxedo έχει τις ρίζες του στη βικτοριανή Αγγλία και έχει εξελιχθεί σε ένα διαχρονικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Η προέλευση του ανάγεται στον 19ο αιώνα. Ο βασιλιάς Εδουάρδος VII φέρεται να είχε ζητήσει από τον ράφτη του να δημιουργήσει ένα πιο άνετο ένδυμα για βραδινές εκδηλώσεις, χωρίς τις ουρές που συνόδευαν τα παραδοσιακά φράκα. Το αποτέλεσμα ήταν το tuxedo, το οποίο έγινε δημοφιλές στη Βρετανία και αργότερα υιοθετήθηκε από την υψηλή κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το tuxedo παραμένει ένα διαχρονικό σύμβολο ανδρικής κομψότητας και αποτελεί βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας για επίσημες περιστάσεις, διατηρώντας την κλασική του γοητεία και την αίσθηση πολυτέλειας, ενώ το στιλ tuxedo συναντάται πλέον και στη γυναικεία γκαρνταρόμπα (tuxedo dress).

Tα tuxedo nails

O Tom Bachik μετέφερε την κομψότητα του tuxedo στο μανικιούρ, χρησιμοποιώντας λευκό και μαύρο βερνίκι και δημιουργώντας λεπτεπίλεπτα γραμμικά σχέδια πάνω στα νύχια, με minimal chic αποτέλεσμα. Eίναι εξαιρετικά απλό και μπορείτε να το ζητήσετε στη nail artist σας αν θέλετε έναν αέρα κομψότητας στο μανικιούρ σας, το οποίο ταυτόχρονα ταιριάζει με όλα τα looks.