Αν θέλετε να βοηθήσετε τις βλεφαρίδες σας να αποκτήσουν μια έντονη καμπύλη και να κολακεύσουν το βλέμμα σας, θα χρειαστείτε τρία πράγματα: μία mascara με καστορέλαιο, ένα ειδικό ψαλιδάκι και μια καλή mascara με χρώμα.

Η mascara με καστορέλαιο -με καθημερινή χρήση- ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες και τους προσφέρει όγκο και μήκος. Το ειδικό ψαλιδάκι τις γυρίζει προς τα πάνω, δημιουργώντας μια έντονη καμπύλη. Και τέλος, η mascara με χρώμα βάφει τις βλεφαρίδες στο χρώμα της επιλογής σας, δίνοντας ένταση στο βλέμμα.

Η Scarlett Johansson, σε συνέντευξη που έδωσε στο Βρετανικό περιοδικό Glamour με αφορμή την παρουσίαση του skincare brand της «The Outset», αποκάλυψε το πολύ απλό τρικ που κάνει για να αποκτήσει βλεφαρίδες με εντυπωσιακή καμπύλη: «Ένα τέλειο hack ομορφιάς είναι να μετράς όταν χρησιμοποιείς ψαλιδάκι για βλεφαρίδες. Εγώ το έμαθα από τον makeup artist μου, Frankie Boyd, που του αρέσει να μετρά όταν το χρησιμοποιεί. Θα μετρήσει από το 1 έως το 10, καθώς έτσι θα δημιουργηθεί ομοιόμορφη καμπύλη και στις δύο πλευρές», είπε η ηθοποιός. Επομένως, με το κατάλληλο ψαλιδάκι για βλεφαρίδες και δέκα δευτερόλεπτα, θα αποκτήσετε τις βλεφαρίδες που πάντα ονειρευόσασταν.

Οι προτάσεις μας για ψαλιδάκια βλεφαρίδων

Dior Backstage – Eyelash Curler 29,95€
Kiko Milano Eyelash Curler Επαγγελματικό μεταλλικό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες 9,49€
MAC Cosmetics Full Lash Curler 30€