Η Charlotte Rampling πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, είχε κλείσει το show του Amis Paris στην ανδρική εβδομάδα μόδας του Παρισιού που αποτελούσε ωδή στο age diversity απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο age shaming που δυστυχώς αποτελεί μια δυσάρεστη πραγματικότητα στην κοινωνία. Τότε, περπάτησε στο catwalk με ένα oversize κοστούμι σε σκούρο μπλε χρώμα και μαύρες μπαλαρίνες.

Σήμερα, η Charlotte Rampling βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα της νέας συλλογής του οίκου Saint Laurent Winter 2024-2025 με άλλο ένα oversize κοστούμι σε γήινη απόχρωση και την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Anthony Vaccarello, ποζάροντας στο φακό του Juergen Teller.

Συμμετέχει επίσης σε μία ταινία μικρού μήκους μαζί με τις Kate Moss, Anja Rubik, Penelope, Binx, Awar, & Ajus, με ημιδιάφανο total black look που αποτελείται από jumpsuit ζιβάγκο, body και λεπτή ζώνη. Kαι στις δυο περιπτώσεις φορά ένα ζευγάρι oversized statement τετράγωνα σκουλαρίκια και αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός καθώς και το ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.