H Chiara Ferragni βρίσκεται ακόμη μια φορά στη χώρα μας, λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις διακοπές που έκανε στη Μύκονο, για να εγκαινιάσει το πρώτο pop up store με τη σειρά μακιγιάζ που λανσάρει και φέρει το όνομά της και το οποίο βρίσκεται μέσα σε πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Χθες το βράδυ, στο εστιατόριο Athénée, δόθηκε ένα δείπνο προς τιμή της ιταλίδας influencer και το «παρών» έδωσαν πολλές celebrities, μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση, η Εύη Βατίδου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εμείς, όμως, θα σταθούμε στη σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη που ξεχώρισε.

Η Ιωάννα Μπούκη επέλεξε για την εμφάνισή της ένα ασπρόμαυρο outfit το οποίο αποτελείται από ένα λευκό oversized πουκάμισο και μία μαύρη μίνι φούστα με ατελείωτο σκίσιμο και δεσίματα με τρεις λευκούς φιόγκους στο πλάι, που άφηνε τα πολύ γυμνασμένα πόδια της να φαίνονται. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, μαύρη chain bag και διακριτικά κοσμήματα. Πρόκειται για ένα σοφιστικέ και ταυτόχρονα σέξι look, το οποίο ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην κομψότητα και τον αισθησιασμό, αποθεώνοντας τη θηλυκότητα και απέδειξε πως μπορούμε να είμαστε σικ χωρίς να καταντάμε βαρετές.