Mπορεί ο καιρός ακόμη να είναι ζεστός, ωστόσο η φθινοπωρινή σεζόν έχει ξεκινήσει και το μάτι μας σιγά σιγά αναζητά τα παλτό που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες. Ένα παλτό σε animal print μοτίβο, που είναι ταυτόχρονα και κλασικό και τάση, αποτελεί μια διαχρονική επιλογή, καθώς δίνει έναν τολμηρό και elegant αέρα σε κάθε look και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

H Κλέλια Ανδριολάτου, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε ένα total H&M σύνολο, το οποίο περιλαμβάνει ένα υπέροχο λεοπάρ παλτό. Η ηθοποιός αποβιβάζεται από ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας κομμάτια από τη νέα κολεξιόν για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2024 του fast fashion brand με εμάς να lock- άρουμε το παλτό.

H ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Maestro» φόρεσε ένα καφέ σορτς με στρας και ασορτί τοπ, δερμάτινες μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο από την Premium σειρά του brand, animal print παλτό, γυαλιά ηλίου και τετράγωνα μαύρα σκουλαρίκια με χρυσό πλαίσιο, όλα από τη συλλογή του H&M.

Δείτε την ανάρτηση κάνοντας click στην εικόνα