Πριν από δυο χρόνια, η ηρωίδα της ταινίας «The Addams Family», Wednesday Addams έγινε σειρά από τον Tim Burton και προβλήθηκε στο Netflix με τη Jeena Ortega να υποδύεται τη σκοτεινή πρωταγωνίστρια και να σημειώνει τεράστια επιτυχία με τους παραγωγούς να υπόσχονται και συνέχεια.

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς, η Μattel παρουσιάζει τη νέα συλλογή από κούκλες της σειράς Monster High που είναι αφιερωμένες στην ηρωίδα Wednesday Addams και τη συμπρωταγωνίστριά της Enid Sinclair με εμάς να θέλουμε να τις αποκτήσουμε όλες.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρεις κούκλες, δύο διαφορετικά look της Wednesday Addams και ένα look της Enid Sinclair.


Wednesday Addams: Αυτή η συλλεκτική κούκλα Wednesday Addams είναι ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και αποπνέει μια σκοτεινή γοητεία φορώντας τη στολή της Ακαδημίας Nevermore. Με το «Thing» στον ώμο της και τις επιβλητικές μαύρες μπότες είναι κάτι παραπάνω
από έτοιμη να αποκαλύψει κάθε τρομακτικό μυστήριο.

Wednesday Enid Sinclair: Εμπνευσμένη από το φωτεινό και πολύχρωμο στυλ του χαρακτήρα της, αυτή η συλλεκτική κούκλα Enid Sinclair φοράει ένα ροζ σύνολο που περιλαμβάνει μπερέ, αξεσουάρ και σακίδιο πλάτης. Τόσο αξιαγάπητη όσο είναι και στη σειρά, η Enid είναι έτοιμη για όλα – είτε αυτό σημαίνει να πολεμήσει ένα τέρας, είτε να περνάει όμορφα με την παρέας της στο σχολείο.

Rave’N Wednesday: Εμπνευσμένη από την viral σκηνή χορού της σειράς που ο χαρακτήρας της Wednesday φοράει αυτό το φόρεμα, η συλλεκτική κούκλα Rave’N Wednesday έχει ένα gothic αέρα. Με τη φουντωτή φούστα της η οποία είναι ιδανική για χορό θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω στην πίστα.