Το «Όλοι μαζί μπορούμε» διοργάνωσε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μια μεγάλη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στην τεράστια καριέρα του σπουδαίου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου με τίτλο «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό» την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 35.000 θεατές και τα έσοδά της πηγαίνουν στην αναδάσωση των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Χαρούλα Αλεξίου. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν και η Έλλη Στάη που εντυπωσίασε ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της. Η Έλλη Στάη επέλεξε για την περίσταση μια δημιουργία με την υπογραφή Zeus+Dione. Φόρεσε ένα κίτρινο halter neck τοπ και ένα λευκό παντελόνι σε στενή γραμμή ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκές πλατφόρμες και μια τσάντα φάκελο σε χρυσή απόχρωση.

Εμείς ωστόσο θα θέλαμε να της κάνουμε μονάχα μία ερώτηση: «Έλλη Στάη, πόσες ώρες την ημέρα κάνεις βαράκια και έχεις τόσο υπέροχα καλογυμνασμένα χέρια; »