O Bρετανός John Galliano, που υπήρξε σχεδιαστής του οίκου Givenchy καθώς και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior μέχρι το 2011, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις που του έθεσε η συγγραφέας Nina Garcia, τιμώντας την εκκεντρική και επαναστατική προσωπικότητά του.

O σχεδιαστής ουσιαστικά απάντησε για το attitude «not giving a damn» το οποίο πρεσβεύει και ο ίδιος, για το ποια είναι η πιο στιλάτη γυναίκα που ξέρει, για το τί θεωρεί γκλάμουρ σήμερα καθώς και στο τί πρέπει να κρύβει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της.

Για το ποια είναι η πιο στιλάτη γυναίκα που γνωρίζει απάντησε πως είναι η Kate Moss, η οποία ήταν, είναι και θα είναι style icon, καθώς ντύνεται για τον εαυτό της και σύμφωνα με τη διάθεσή της κι αυτό είναι που την κάνει wow.

Kate Moss attends the WSJ. Magazine 2022 Innovator Awards at The Museum of Modern Art on Wednesday, Nov. 2, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Όσον αφορά στο τί πιστεύει πως αντιπροσωπεύει τον όρο γκλάμουρ σήμερα, απάντησε πως θεωρεί την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτησία, το να μη δίνεις δεκάρα για κανέναν και τίποτα και το να τολμάς για αυτό που θέλεις. Συμπλήρωσε επίσης πως το γκλάμουρ είναι πολυτέλεια, ποιότητα, το να γνωρίζεις τα θέλω σου και να ικανοποιείς τις επιθυμίες σου τόσο στη μόδα, όσο και στον τρόπο της ζωής σου.

Tέλος σχετικά με το τί πρέπει να κρύβει κάθε γυναίκα μέσα στη ντουλάπα της, ο John Galliano απάντησε « έναν εραστή!» προσθέτοντας πως «διαθέτει την τέχνη της αποπλάνησης για τον φέρει εκεί.»