O δημοφιλής σχεδιαστής Michael Kors συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των προσωπικοτήτων που απαντούν σε βασικές ερωτήσεις μόδας της δημοσιογράφου Nina Garcia για το βιβλίο της «The Little Black Book of Style». H διευθύντρια του περιοδικού ELLE εκφράζει στον Michael Kors μερικές απορίες σχετικά με το γυναικείο ντύσιμο, ενώ του ζητά να κατονομάσει και την πιο στιλάτη γυναίκα που ξέρει.

Ο σχεδιαστής καλείται λοιπόν να δώσει απαντήσεις που αφορούν στο δέρμα κροκοδείλου, στο ύφασμα κασμίρ, καθώς και στο σωστό airport look και είναι λακωνικός, σαφής και συγκεκριμένος.

Στην ερώτηση λοιπόν ποιο είναι το ένα και μοναδικό αξεσουάρ που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες στην γκαρνταρόμπα τους, ο Michael Kors απάντησε «ένα ζευγάρι γόβες με τακούνι στιλέτο από δέρμα croco» μια άποψη που ίσως δεν αρέσει ιδιαίτερα σε όσους υποστηρίζουν πως τα ζώα δεν θα έπρεπε να θυσιάζονται στον βωμό της βιομηχανίας της μόδας, αλλά να προτιμάται το vegan δέρμα.

Όσον αφορά στο airport look, ο σχεδιαστής σχολίασε πως το ιδανικό ντύσιμο μιας γυναίκας όταν πρόκειται να ταξιδέψει με το αεροπλάνο είναι ένα μαύρο turtleneck τοπ από κασμίρ, λευκό παντελόνι και oversize γυαλιά ηλίου, ενώ τόνισε πως αυτό που βρίσκει συγκλονιστικά στιλάτο σε μια γυναίκα είναι να δείχνει ανεπιτήδευτη και κομψή την ίδια στιγμή (ο συνδυασμός του στιλ των Γαλλίδων).

Τέλος στην ερώτηση «Ποια είναι η πιο στιλάτη γυναίκα που γνωρίζετε;» o σχεδιαστής απάντησε πως είναι η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Great Expectations» και πλέον επιτυχημένη επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του brand Goop, Gwyneth Paltrow.