Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία φορά που η Julia Fox κάνει μια εκκεντρική εμφάνιση. Η πρώην του Kanye West έχει φορέσει στο παρελθόν ένα σύνολο φτιαγμένο από προφυλακτικά, έχει κρατήσει ένα clutch από αληθινή ανθρώπινη τρίχα και έχει πραγματοποιήσει σχεδόν nude εμφανίσεις όπως αυτή που body chains κάλυπταν τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

Κάθε φορά η Julia Fox βάζει στόχο να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό κάνοντας μια ακόμη πιο avant garde εμφάνιση από την προηγούμενη και μπορούμε να πούμε πως το καταφέρνει. Αυτό έκανε και στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όταν βρέθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Adam Sandler: I love you» που πραγματοποιήθηκε στο The Edwardian Room του ξενοδοχείου Plaza στη Νέα Υόρκη και επίσης στην πρεμιέρα της ταινίας «The Crow».

Η Julia Fox για αυτή την εκκεντρική της εμφάνιση χρησιμοποίησε ουσιαστικά δυο εσώρουχα. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα total black σύνολο ενσωμάτωσε στοιχεία από lingerie. Πάνω από το μαύρο τοπ της πρόσθεσε ένα ασορτί bustier και πάνω στη μαύρη φούστα της υπήρχε ένα ροζ σατέν βρακί. Το look ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο oversized σακάκι, ένα ζευγάρι μπότες και ένα μικρό ροζ τσαντάκι.

Τα μαλλιά της ήταν πολύ ανοιχτά ξανθά και το eyeliner ήταν πάρα πολύ έντονο σχεδόν δραματικό, το ρουζ έντονο και τα χείλη της είχαν μια ελαφριά ροζ απόχρωση, ενώ απουσίαζαν εντελώς τα κοσμήματα.