Σε κάθε γκαρνταρόμπα κανονικά θα πρέπει να υπάρχουν ορισμένα βασικά κομμάτια και πέρα από αυτά να είναι διανθισμένη με διάφορα άλλα ρούχα, ανάλογα με το προσωπικό στιλ της κάθε γυναίκας. Τα basic ρούχα έχουν την ιδιότητα να είναι και διαχρονικά και τάσεις, καθώς ο ρόλος τους είναι τόσο σημαντικός που ενώνει το κλασικό με το μοντέρνο και έτσι περνάνε στη σφαίρα του απαραίτητου.

Εμείς σε μια λίστα συγκεντρώσαμε τέσσερα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσετε αυτή τη σεζόν, αν δεν υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας, καθώς είναι πολύ σημαντικά, για να χτίσετε πάνω τους ένα look ή να αναδείξετε τα ρούχα που ήδη διαθέτετε στη συλλογή σας. Βασικός κανόνας για μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα είναι αρχικά να περιλαμβάνει τα κυρίως κομμάτια και μετά να γίνονται προσθήκες.

Biker Jacket

To δερμάτινο μπουφάν κυκλοφορεί σε πολλές εκδοχές: κοντό, μακρύ, oversized και σε πολλά χρώματα. Ένα μαύρο στενό και κοντό jacket, ωστόσο, αποτελεί την πιο κλασική μορφή του δερμάτινου μπουφάν, το οποίο συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και ροκάρει μοναδικά κάθε look. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, τότε είναι απαραίτητο να αποκτήσετε κι αν έχετε ήδη ένα, τότε προσθέστε στην γκαρνταρόμπα σας ένα ακόμη, σε ένα σχέδιο με ένα twist, για να τα αλλάζετε.

Prada Nappa leather biker jacket 4.100€

Flared Jeans

Για κάποια χρόνια, τα παντελόνια με πατρόν που ανοίγει ελαφρώς προς τα κάτω έκαναν στην άκρη, δίνοντας τη θέση τους στα στενά skinny jeans, τα οποία ωστόσο για το fashion crowd στις περισσότερες street συνεντεύξεις στο TikTok θεωρούνται ως τα πιο άκομψα παντελόνια ever. H flared γραμμή είναι κολακευτική, ειδικά αν δεν καταλήγει σε μια θεόρατη καμπάνα και απλά επιτρέπει σε μια γυναίκα να φορέσει τις μπότες της από μέσα, χωρίς αυτές να διαγράφονται αντιαισθητικά.

Calzedonia Flared Τζιν 41.95€

Over the knee flat boots

Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένα δυναμικό αξεσουάρ και στη φλατ εκδοχή τους μπορούν να φορεθούν εύκολα από το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάζονται με κολάν, με denim παντελόνια, με φορέματα και δίνουν έναν bold τόνο σε κάθε εμφάνιση. Είναι τάση εδώ και πάρα πολλές σεζόν και φυσικά δεν έχουν λόγο να φύγουν από τη μόδα, καθώς ενσωματώνονται στα υπόλοιπα trends.

D-Quest Thigh Boot Black Supple Calfskin 2490 €

Trench Coat

To πρώτο πανωφόρι του φθινοπώρου είναι αυτό που αγαπούν περισσότερο οι Γαλλίδες. H καμπαρντίνα είναι ανάλαφρη, συνδυάζεται με τα πάντα και ποτέ δεν μπορεί να είναι λάθος. Ειδικά στην μπεζ εκδοχή της αποτελεί το ελαφρύ παλτό που θα σας συντροφεύσει στα πρώτα κρύα και ταιριάζει στις γυναίκες κάθε ηλικίας, όποιο στιλ κι αν έχουν. Είναι πολύ κομψό και αναβαθμίζει όλα τα look.

Μango Mπεζ Καμπαρντίνα 129,99 €