Από τη στιγμή που η Beyonce ασχολήθηκε με την Country και την αισθητική του Western, όπως κάθε τι που αγγίζει, ανέβηκε ξανά η αξία τους και επηρεάστηκαν μέχρι και οι πωλήσεις του Levi’s 501 τζιν, απλώς επειδή η Queen Bey το ανέφερε στους στίχους ενός κομματιού του άλμπουμ «Cowboy Carter».

H Bella Hadid, από την άλλη, είναι γνωστό πως αγαπάει πολύ τα άλογα, καθώς μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της έχουν τα δικά τους στους στάβλους της οικογένειας, τα οποία, φυσικά, ιππεύουν. Το ράντσο τους βρίσκεται στο Τέξας και μάλιστα η Bella κατεβαίνει και σε αγώνες ροντέο με τα άλογά της.

Ο σύντροφος της Bella Hadid, Adan Banuelos, που είναι cowboy, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με μερικά αποσπάσματα, όπου το super model ιππεύει τα άλογά της, κατακτώντας, μάλιστα, πολύ καλές θέσεις σε συγκεκριμένους αγώνες ροντέο. Εμείς, ωστόσο, σταθήκαμε στο ομολογουμένως αυθεντικό και πολύ όμορφο cowgirl fashion & beauty look της.

H Bella είναι ντυμένη με τα στοιχεία που συνθέτουν το cowgirl look, δηλαδή denim, suede, καρό πουκάμισο, παντελόνι με κρόσια, μπότες, καπέλο τύπου cowboy και ζώνη με μεταλλική αγκράφα. Όσο για τα μαλλιά της, τα έχει πιάσει σε δυο χαμηλές χαλαρές πλεξούδες, για να μην την ενοχλούν.