Aν αγαπάτε τα επώνυμα αξεσουάρ, αλλά ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει να αποκτήσετε μία πολύ ακριβή τσάντα ενός διάσημου οίκου ή απλά δε θέλετε να δώσετε ένα εξωφρενικό ποσό, τότε υπάρχουν επιλογές σαφώς πιο προσιτές από επώνυμα brands, στις οποίες μπορείτε να στραφείτε.

Υπάρχουν fashion houses, που έχουν εντοπίσει το τεράστιο ποσοστό των ανθρώπων που αγαπάνε την υψηλή μόδα, ωστόσο δεν μπορούν ή δε θέλουν να δαπανήσουν πολλά χρήματα για την αγορά μιας τσάντας και έτσι έχουν δημιουργήσει μια κατηγορία αξεσουάρ που απευθύνονται σε αυτούς.

Έτσι μπορείτε να κρατήσετε μια δημιουργία με την υπογραφή ενός μεγάλου σχεδιαστή ή ενός luxury οίκου μόδας, αλλά μιας σειράς, η οποία είναι πιο οικονομική. Έτσι θα αποφύγετε -κυρίως- το να ψωνίσετε μία απομίμηση ή ένα no name προϊόν. Εδώ να πούμε πως το να δώσετε χρήματα για να αγοράσετε μια ρέπλικα είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε τόσο σε ηθικό όσο και σε στιλιστικό επίπεδο. Αν δεν έχετε τα χρήματα, μην πετάξετε τα λεφτά σας αγοράζοντας μια αντιγραφή.

Είναι προτιμότερο να δώσετε τα ίδια χρήματα για μια πιο χαμηλού κόστους τσάντα, η οποία θα δένει καλύτερα με το υπόλοιπο στιλ σας, καθώς, όπως είναι λογικό, μια γυναίκα που κρατάει μια τσάντα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ θα πρέπει, για να δείχνει αυθεντική η τσάντα της, να είναι όλα της τα ρούχα ανάλογης τιμής. Διαφορετικά το αξεσουάρ «φωνάζει» πως δεν είναι αυθεντικό και αποδομεί την εικόνα της.

Εμείς συγκεντρώσαμε σε μία λίστα μερικές τσάντες με επώνυμη υπογραφή και προσιτή τιμή, για να κάνετε μια value for money αγορά και πάνω απ’ όλα να τη χαρείτε για πολλά χρόνια, καθώς όλα τα παρακάτω προϊόντα είναι διαχρονικά και δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα:

DKNY ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ HADLEE 150€
TOMMY HILFIGER ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ SS24 123,90€

KARL LAGERFELD K/RUE ST GUILLAUME 85 €
MARC JACOBS ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ THE SMALL TOTE FW24 195 €
CALVIN KLEIN ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ SS24 80,90€
LOVE MOSCHINO Τσάντα Μαύρο 119 €