H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι στη Μύκονο μαζί με τη φίλη της σχεδιάστρια μόδας Ιrene Angelopoulos να περπατούν στα σοκάκια του νησιού των ανέμων και αργότερα σε ένα μπαρ, όπου και συναντήθηκε με τον πρώην της και νικητή του Survivor Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει τη δική της συλλογή με ρούχα και συχνά φοράει τα συγκεκριμένα φορέματα , ωστόσο αυτή τη φορά επέλεξε για την εμφάνισή της ένα στενό μακρύ μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη που διαφάνιζε ελαφρώς στα οπίσθια και η γραμμή της κολάκευε τους γλουτούς της.

Το μπροστινό μέρος του φορέματος στερεωνόταν από δυο λεπτές τιράντες σε σχήμα Χ στην πλάτη ενώ η influencer ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη τσάντα.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε στο κατά πόσο ένα μακρύ μαύρο φόρεμα είναι καλοκαιρινό και μπορεί να φορεθεί στα πλακόστρωτα ενός νησιού, εμείς θα απαντήσουμε πως το μαύρο χρώμα είναι παντός καιρού και φοριέται κάθε εποχή, όσο για το αν ένα μάξι ρούχο με ψηλοτάκουνα φοριούνται άνετα στα σοκάκια της Μυκόνου, σε αυτό απαντά με τη βόλτα της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.