Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετές ημέρες επιβεβαιώθηκαν και η Lady Gaga, εμφανίστηκε τελικά στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Από τη στιγμή που η pop star εμφανίστηκε στο Παρίσι, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ -κάτι που γενικά δεν είναι του στιλ της -ωστόσο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό των παπαράτσι να κυκλοφορεί φορώντας φαρδιά τζιν και καπέλα τζόκεϊ προσπαθώντας-όσο μπορούσε φυσικά- να μην τραβάει τα βλέμματα.

Χθες το βράδυ στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η Lady Gaga πραγματοποίησε τελικά μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της- και να μην ξεχνάμε πως έχει τραγουδήσει ζωντανά τόσο στην Ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φορώντας εκείνη την υπέροχη δημιουργία Maison Schiaparelli, όσο και στην εκπληκτική ζωντανή εκτέλεση του κομματιού «Shallow» από την ταινία «A Star in Born» που της χάρισε και το Oscar στη σκηνή του Kodak Theatre το 2019.

Lady Gaga performs in Paris, France, ahead the opening ceremony of the 2024 Summer Olympics, Friday, July 26, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)

Λίγο πριν την επίσημη εμφάνισή της στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων η Lady Gaga έκανε πρόβες με τους χορευτές της στην χρυσή σκάλα που έγινε η performance τους και από εκείνη τη στιγμή και μετά όλοι περίμεναν τo live, που η Lady Gaga εμφανίστηκε σε ένα χορευτικό εμπνευσμένο από τα γαλλικά καμπαρέ φορώντας μαύρο strapless bustier, micro-mini σορτς, διάφανο μαύρο καλσόν, ένα headpiece και μακριά γάντια με την υπογραφή του οίκου Dior. Η pop star πλαισιωνόταν από τους χορευτές της που κρατούσαν ροζ pom pom και μεγάλες βεντάλιες από λευκά και ροζ φτερά. Να σημειωθεί πως και τα ρούχα των χορευτών της έφεραν την υπογραφή του γαλλικού οίκου Dior.

Lady Gaga performs in Paris, France, ahead the opening ceremony of the 2024 Summer Olympics, Friday, July 26, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)

Η Lady Gaga αγκάλιασε την αίγλη του γαλλικού καμπαρέ αποτίοντας φόρο τιμής στις Παριζιάνες χορεύτριες του 19ου αιώνα. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μια διασκευή του “Mon Truc En Plumes” της Zizi Jeanmaire. Η τελετή έναρξης δημιουργήθηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Thomas Jolly, Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη με εμπειρία σε παραγωγές μεγάλης κλίμακας.